Copenhagen – vinskap med «label-view» hyllesystem

Våre lekre COPENHAGEN vinskap er utstyrt med spesialdesignede «label-view» hyller som viser frem vinflaskene på en elegant måte. Perfekte vinskap til profesjonelt bruk eller for vinentusiasten!

De iøynefallende COPENHAGEN vinskapene er utviklet for profesjonell bruk som serveringsvinskap i bar og restaurant eller for vinentusiasten. Vinskapene kommer i to størrelser; stort, frittstående eller for innbygging under benk, med 38 eller 143 flaskers kapasitet. Vinskapene utstyrt med én temperatursone som kan reguleres mellom 5 og 22°C.

 

De spesialdesignede «label-view» hyllene viser frem flaskene og vinetiketten på en elegant måte, noe som gir en god eksponering og oversikt over vinsamlingen. Hver hylle kan trekkes helt ut, og er tilpasset alle slags flaskeformer; bordeaux, burgund, champagne, riesling og til og med enkelte magnumflasker.

Disse vinskapene er et must for enhver vinsamler eller for profesjonelt bruk i restaurant eller vinbar!

 

Copenhagen vinskap

Tomt på lager
Tomt på lager
Vi bruker informasjonskapsler for å få nettstedet vårt til å fungere ordentlig, tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner knyttet til sosiale medier og analysere trafikken vår. Vi deler også informasjon om din bruk av nettstedet vårt med våre partnere innenfor sosiale medier, reklame og analyse.