Personvernerklæring

Temptech.no eies og drives av Temptech AS med org.nr. 987 255 765. Ved å ta i bruk nettstedet, samtykker du til vilkårene og denne personvernerklæringen.

I denne personvernerklæringen forklarer vi nærmere om hvilke personopplysninger vi samler inn, hvordan det gjøres og hvorfor det samles inn. Personopplysningene vi samler inn kan være ditt navn, adresse, telefonnummer, e-post, IP-adresse og handlehistorikk. All behandling av personopplysninger er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Vi er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med norsk lov. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes. Ved å ta i bruk våre tjenester godkjenner du til at vi samler inn og bruker dine personopplysninger. Dine opplysninger er trygge hos oss og benyttes kun til det vi oppgir i denne personvernerklæringen.

Opplysninger som innhentes

Opplysninger kan registreres og lagres når benytter deg av nettstedet eller når du er i kontakt med oss på e-post eller telefon.

Hvor lagrer vi informasjon om deg?

Vi lagrer informasjonen i våre interne systemer og hos våre underleverandører.

Underleverandører

Mailchimp

Mailchimp benyttes for e-postmarkedsføring eller utsendelse av nyhetsbrev. Ditt navn, e-post og eventuelt firmanavn lagres.

Google Analytics

Google Analytics benyttes for analyse av trafikk. Dine IP-adresser og besøksmønster lagres.

Visma

Visma sitt verktøy Mamut blir benyttet for å registrere eventuelle ordre internt hos oss. Ditt navn, firmanavn, telefonnummer, adresse og telefonnummer blir lagret.

Postnord

Vi benytter Postnord som transportør av varer. I deres verktøy Consignor blir ditt navn, firma, adresse, telefon og e-post benyttet.

Kommunikasjon gjennom e-post

Vi benytter e-post til markedsføring og kommunikasjon. Som kunde av oss vil du med jevne mellomrom motta viktig informasjon samt nyhetsbrev. Det er mulig å melde seg av nyhetsbrev ved å klikke på avmeldingslinken i e-postene.

Innsyn og retting

Du har krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om deg. Innsyn kan også fås ved å sende en henvendelse til post@temptech.no. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller er ufullstendige, kan du kreve at opplysningene korrigeres i henhold til personopplysningsloven.

Oppbevaring og sletting

Opplysninger som ikke lenger er nødvendig for det formål de er laget for, slettes fra våre systemer.

Bruk av informasjonskapsler / cookies

Informasjonskapsler (cookies) er tekstfiler som lagres på din datamaskin benytter våre nettsider. Når du bruker våre tjenester, lagres informasjonskapsler og annen data som senere kan benyttes av oss. Vi benytter informasjonskapsler til blant annet å huske deg som kunde og huske innhold i handlekurven din. Google Analytics benytter informasjonskapsler for analyse av trafikk. Vi benytter oss av annonsering gjennom Google sin plattform, Adwords. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes. Vi benytter oss av annonsering gjennom Facebook sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

Samtykke i bruk av informasjonskapsler

I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser.

Har du noen spørsmål kan du kontakte oss på:

Temptech AS
Borgeskogen 30
3160 Stokke
Norge
Telefon: +47 333 67 000
E-post: post@temptech.no