faceKontakt oss

For generelle henvendelser, ta kontakt med vårt Kundesenter på e-post eller telefon. Gjelder det service, reparasjon og tekniske spørsmål, se kontaktinfo til høyre →
mail_outlinepost@temptech.no
phone333 67 000
access_timeHverdager 08.00 – 16.00
homeBorgeskogen 26, 3160 Stokke (Org.nr. 987255765)

buildSpørsmål om service / reparasjon

Har du spørsmål og henvendelser om service og reparasjon, tekniske spørsmål, mangler og feil på produktet eller om ekstradeler/tilbehør?
phone 333 19 600

Vennligst benytt vårt serviceskjema og vårt serviceteam vil deretter raskt ta kontakt med deg.

Gå til serviceskjema her

check_circle5 års garanti på vinskap

5 års garantiVåre kunder skal føle seg ekstra trygge på kvaliteten på våre vinskap. Derfor tilbyr utvidet garanti på 5 år på utvalgte vinskapsserier.
Les mer om vår garanti her.

shopping_cartBestilling i nettbutikken

Alle varer som er tilgjengelige for kjøp i nettbutikken er lagervare hos oss. Varer som for tiden er utsolgt eller er på vei inn til lager er merket med «Ikke på lager».

Du vil motta en ordrebekreftelse på e-post når bestillingen din er registrert. Når bestillingen er sendt fra lager vil du motta en ny e-post med sendingsbekreftelse og sporingsnummer.

local_shippingLevering fra nettbutikken

Vi har fri frakt på alle varer og sender med Postnord fra
vårt lager innen 1-3 dager etter din bestilling. Postnord tar kontakt på e-post og/eller SMS når sendingen er klar for utlevering.

Varer under 25 kg. leveres til ditt nærmeste Postnord hentested.

Varer over 25 kg. leveres på fortauskant/bakkeplan.

NB! PostNord leverer varer på bakkeplan og løfter ikke opp/inn varene.

paymentBetaling i nettbutikken

Betalingen i nettbutikken behandles enkelt og trygt med Bambora Checkout. Du kan velge å betale med Visa, Mastercard eller Vipps. Du kan også dele opp betalingen din, eller få tilsendt faktura. For bedriftskunder som ønsker faktura, vennligst send en e-post til post@temptech.no.