faceKontakt oss

For generelle henvendelser om våre produkter og tjenester, ta kontakt med vårt Kundesenter på e-post eller telefon:
mail_outlinepost@temptech.no
phone333 67 000
access_timeHverdager 09.00 – 15.00
homeBorgeskogen 26, 3160 Stokke (Org.nr. 987255765)

buildSpørsmål om service

Har du spørsmål og henvendelser om service og reparasjon av våre produkter? Vennligst benytt vårt serviceskjema og vårt serviceteam vil deretter raskt ta kontakt med deg.

Gå til serviceskjema

check_circle5 års garanti på vinskap

5 års garantiVåre kunder skal føle seg ekstra trygge på kvaliteten på våre vinskap. Derfor tilbyr utvidet garanti på 5 år på utvalgte vinskapsserier.
Les mer om vår garanti her.

shopping_cartBestilling i nettbutikken

Alle varer som er tilgjengelige for kjøp i nettbutikken er lagervare hos oss. Varer som for tiden er utsolgt eller er på vei inn til lager er merket med «Ikke på lager».

Du vil motta en ordrebekreftelse på e-post når bestillingen din er registrert. Når bestillingen er sendt fra lager vil du motta en ny e-post med sendingsbekreftelse og sporingsnummer.

local_shippingLevering fra nettbutikken

Vi har fri frakt på alle varer og sender med Postnord fra
vårt lager innen 1-3 dager etter din bestilling. Postnord tar kontakt på e-post og/eller SMS når sendingen er klar for utlevering.

Varer under 25 kg. leveres til ditt nærmeste Postnord hentested.

Varer over 25 kg. leveres på fortauskant/bakkeplan.

paymentBetaling i nettbutikken

Betalingen i nettbutikken behandles enkelt og trygt med Bambora Checkout. Du kan velge å betale med Visa, Mastercard eller Vipps. Du kan også dele opp betalingen din, eller få tilsendt faktura. For bedriftskunder som ønsker faktura, vennligst send en e-post til post@temptech.no.