Temptech – Ecovadis 2022

EcoVadis er verdens mest betrodde bedriftsvurderinger for bærekraft. De er også eneste leverandør av universelle bærekraftsvurderinger, både for offentlige og private bedrifter.

EcoVadis gjennomfører en uavhengig vurdering basert på fire bærekraftsområder:

  • Miljø
  • Etikk
  • Menneskerettigheter
  • Anskaffelser

Basert på selskapets poengsum får selskapet sin EcoVadis medalje. Den høyeste poengsummen gir Platinum, etterfulgt av Gull, Sølv og Bronse.

Vi i Temptech er stolte over at vi har fått sølvmedalje.
Dette er nok et steg i riktig retning for vårt fokus på miljø og bærekraft.

– EcoVadis-sertifiseringen har vært en stor, omfattende jobb der vi internt har gått gjennom alt av rutiner og systemer rundt temaene miljø, arbeider- og menneskerettigheter, etikk og bærekraftige innkjøp.

– Det er en prosess som har gitt oss bedre innsyn i våre egne rutiner og måter å jobbe på. Selvom vi er veldig stolte og fornøyde med vårt resultat, har det også vist oss hvilke områder vi kan bli enda bedre på, og for det er vi veldig takknemlige til Elkjøp som har vært initiativtagerne for denne prosessen, forteller CCO Armand Munther Gustavson.

 

Les mer på
Ecovadis sine nettsider

 

Vi bruker informasjonskapsler for å få nettstedet vårt til å fungere ordentlig, tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner knyttet til sosiale medier og analysere trafikken vår. Vi deler også informasjon om din bruk av nettstedet vårt med våre partnere innenfor sosiale medier, reklame og analyse.