Hermitage-serien

Serveringsklar vin med moderne vinskap fra Hermitage. Frittstående vinskap-modeller utstyrt med flyttbare trehyller, samt en delikat displayhylle i bånn av skapet. Serien er tilgjengelig i en- eller to-sonede skap med kapasitet for alt fra 12 til 55 flasker.

Enkel temperatursone

Enkel justering av temperatur med ditt Hermitage-skap. Modellene med en temperatursone kan stilles fra 5-18 C, hvor temperaturen vil gjelde for hele skapet.

Hermitage NWC32SB-W

12 flasker
1 Tempereatursone
Frittstående
252x795x450

kr 3 990

Hermitage NWC53SB-W

18 flasker
1 Temperatursone
Frittstående
Mål: 345x830x480

kr 5 490

Hermitage NWC76SB-W

27 flasker
1 Temperatursone
Frittstående
Mål: 345x1110x480

kr 6 490

NWC32SB

Pris 3990 kr

12 flasker / 1 sone

NWC53SB

Pris 5490 kr

18 flasker / 1 sone

NWC73SB

Pris 6490 kr

27 flasker / 1 sone

To temperatursoner

Hermitage-modeller med to separerte soner som kan tilpasses induviduelt fra 5-18 C innenfor begge soner. Dette muliggjør oppbevaring av flere ulike vinsorter i samme skap.

NWC53DB

Pris 5490 kr

12 flasker / 1 sone

NWC76DB

Pris 6990 kr

27 flasker / 2 soner

NWC150DB

Kun hos Elkjøp

55 flasker / 2 soner

Tomt på lager

Hermitage NWC53DB-W

18 flasker
2 Temperatursoner
Frittstående
Mål: 345x830x480

kr 5 990

Hermitage NWC76DB-W

27 flasker
2 Temperatursoner
Frittstående
Mål: 345x1110x480

kr 6 990

Hermitage NWC150DB-W

55 flasker
2 Temperatursoner
Frittstående
Mål: 510x1262x480

Visste du at..?
Hvitvinen er best ved 10-14 grader, og rødvinen som er tett på, fra 14-18 avhengig av stil og type. Svært ofte blir hvitvin servert for kald, og den kan da oppleves som tynn og syrlig. Rødvin som serveres for varm vil oppleves som flat og daff i utrykket. Løft vinopplevelsen og nyt vinen slik den er ment ved å oppbevare den under optimale forhold!

«Årets norske leverandør 2021/2022»

Fagbladet Elektronikkbransjen sin kåring hvor Temptech ble utpekt som vinner, av en jury bestående av toppsjefer i detaljhandelen.

Les hele artikkelen her!

Visste du at..?
Hvitvinen er best ved 10-14 grader, og rødvinen som er tett på, fra 14-18 avhengig av stil og type. Svært ofte blir hvitvin servert for kald, og den kan da oppleves som tynn og syrlig. Rødvin som serveres for varm vil oppleves som flat og daff i utrykket. Løft vinopplevelsen og nyt vinen slik den er ment ved å oppbevare den under optimale forhold!
Serverings tips