Prestige by Temptech – Eksklusivt hos Power

Vinskapene i Prestige-serien har et moderne og delikat design med UV-beskyttede fronter i sort glass. De er utstyrt med uttrekkbare trehyller i bøk, innvendig LED-belysning, touchpanel med display for justering av både temperatur og lys. Vinskapet opprettholder en stabil temperatur og optimal luftfuktighet for din vinsamling. Modellenes egenskaper garanterer ypperlige lagringsforhold for vinen din, og en bedre vinopplevelse!

Justerbare temperatursoner

Vinskapene er utstyrt med justerbare temperatursoner for å gi optimal lagringstemperatur for både musserende, hvite og røde viner. Temperaturen stilles enkelt inn på touchpanelet bak glassdøren. Vinskap med én temperatursone kan stilles inn mellom 5°C og 20°C, mens et vinskap med to temperatursoner kan stilles inn mellom 5-12°C og 12-20°C.

Optimale lagringsforhold

Vinene oppbevares sikkert bak den UV-beskyttede glassdøren som beskytter at ikke skadelige UV-stråler når inn i vinskapet. Vinskapet opprettholder også en stabil og optimal luftfuktighet. Disse funksjonene garanterer ypperlige lagringsbetingelser for vinsamligen din!

Stilig design

Vinskapene er utstyrt med ulakkerte trehyller av bøk. Trehyllene kan også trekkes ut, som gjør det enkelt å sette inn og ta ut vinflaskene. Gjennom glassdøren kan du beundre vinflaskene som hviler i tre-hyllene med det hvite LED-lyset som fremhever dem.

Prestige by TEMPTECH vinskap

Effektiv og stillegående kjøling

Kjøling av vinskapet blir ivaretas av en ekstremt stillegående høykvalitets-kompressor som kun avgir et lydnivå på 39 dB. I tillegg til å være stillegående, vibrerer kompressoren svært lite slik at vinene ikke utsettes for skadelige vibrasjoner.

Prestige by TEMPTECH selges kun hos elektronikkjeden Power.

Prestige-serien tilbyr tre ulike modeller for integrering under benk som er tilgjengelig både i 30 cm og 60 cm. Serien har også en modell for innbygging under benk (38 cm), samt en stor frittstående modell med plass til 163 flasker.

Tomt på lager

Temptech Prestige PRESX30SB vinskap

19 flasker
Én temperatursone (5-20°C)
Integrering under benk
Mål: 295x813x570

Temptech Prestige PRESPROX60SRB vinskap

40 flasker
Én temperatursone (5-20°C)
Integrering under benk
Mål: 595x813x570

Tomt på lager

Temptech Prestige PRESX60DB vinskap

46 flasker
To temperatursoner (5-12°C, 12-20°C)
Integrering under benk
Mål: 595x813x570

Tomt på lager

Temptech Prestige PRESQ38DB vinskap

32 flasker
To temperatursoner (5-12°C, 12-20°C)
Innbygging under benk
Mål: 380x853x570

Temptech Prestige PRES180DB vinskap

163 flasker
To temperatursoner (5-12°C, 12-20°C)
Frittstående
Mål: 595x1770x680
(Kun hos Power)