Hvorfor vinskap?

Verdien av å ha et vinskap forstår du først når du har fått et i hus. Etter det skjønner du mest sannsynlig ikke hvordan du klarte deg uten. Et vinskap er ikke bare viktig påfyll til vinopplevelsen, men kan også representere noe ekstra i rommet som en viktig og lekker spiss på interiøret.

4 viktige grunner til å skaffe deg et vinskap

  1. Et vinskap gjør det enkelt å lagre vinen på rett måte
  2. Riktig oppbevaring gir bedre holdbarhet
  3. Alltid serveringsklar vin og rett serveringstemperatur
  4. Gir bedre smak og løfter vinopplevelsen

Vi vet hva som kjennetegner et godt vinskap. Svaret er at ingenting er overlatt til tilfeldighetene og at alt fra utforming til tekniske detaljer spiller en rolle. Våre vinskap svarer til alle krav for design og teknologi. Kanskje ikke så rart at flere anerkjente restauranter, vinbarer, vinimportører og vinkjennere velger akkurat våre vinskap?

5 grunner til å velge vinskap fra Temptech

  1. Design og teknologi som gir optimale lagringsforhold
  2. Lagring i stabil temperatur og luftfuktighet
  3. Lavt energiforbruk og støynivå
  4. Egne vibrasjonsdempere gir lav vibrasjon
  5. Perfekt lagring uten å påvirke vinens naturlige utvikling

Vi bruker informasjonskapsler for å få nettstedet vårt til å fungere ordentlig, tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner knyttet til sosiale medier og analysere trafikken vår. Vi deler også informasjon om din bruk av nettstedet vårt med våre partnere innenfor sosiale medier, reklame og analyse.