TEMPTECH 15 år!

Gjennom de siste 15 årene har vi i Temptech viet tiden vår til det vi liker aller best: vin og oppbevaring av vin. Godt inne i jubileumsåret 2019 kan vi med stolthet si at vi i løpet av disse årene ikke bare har utviklet oss til å bli en ekspert på vinskap, men blitt hele Nordens vinskap-ekspert.

Hele veien har vi gått foran i markedet og drevet nyvinnende produktutvikling. Nå fortsetter reisen med å se på hvordan vi kan utvikle produktene våre ytterligere. Målet er det samme som det alltid har vært: at folk, enten det er snakk om privat eller profesjonell bruk, skal kunne oppbevare vinen på best mulig måte for å få en optimal vinopplevelse.

Vi er stolte av å være Nordens største leverandør av vinskap og av vårt store utvalg av kjøleprodukter spesielt egnet for Horeca-markedet. For deg som kunde betyr dette trygghet både for kvalitet og service.

Hilsen oss i Temptech!

Vi bruker informasjonskapsler for å få nettstedet vårt til å fungere ordentlig, tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner knyttet til sosiale medier og analysere trafikken vår. Vi deler også informasjon om din bruk av nettstedet vårt med våre partnere innenfor sosiale medier, reklame og analyse.