TEMPTECH 15 år!

Gjennom de siste 15 årene har vi i Temptech viet tiden vår til det vi liker aller best: vin og oppbevaring av vin. Godt inne i jubileumsåret 2019 kan vi med stolthet si at vi i løpet av disse årene ikke bare har utviklet oss til å bli en ekspert på vinskap, men blitt hele Nordens vinskap-ekspert.

Hele veien har vi gått foran i markedet og drevet nyvinnende produktutvikling. Nå fortsetter reisen med å se på hvordan vi kan utvikle produktene våre ytterligere. Målet er det samme som det alltid har vært: at folk, enten det er snakk om privat eller profesjonell bruk, skal kunne oppbevare vinen på best mulig måte for å få en optimal vinopplevelse.

Vi er stolte av å være Nordens største leverandør av vinskap og av vårt store utvalg av kjøleprodukter spesielt egnet for Horeca-markedet. For deg som kunde betyr dette trygghet både for kvalitet og service.

Hilsen oss i Temptech!