Alltid serveringsklar vin med moderne vinskap fra Hermitage.
Frittstående vinskap-modeller utstyrt med flyttbare trehyller og en displayhylle i bunnen av skapet. Serien er tilgjengelig i én eller to temperatursoner med kapasitet til 12 til 55 flasker.
Én temperatursone
Modellene med én temperatursone kan stilles fra 5-18 C, hvor temperaturen vil gjelde for hele skapet.
To temperatursoner
Hermitage-modeller med to separerte soner som kan tilpasses induviduelt fra 5-18 C innenfor begge soner. Dette gjør det mulig å oppbevare for eksempel både rødvin og hvitvin i samme skap.
Visste du at..?Hvitvinen er best ved 10-14 grader, og rødvinen som er tett på, fra 14-18 avhengig av stil og type. Svært ofte blir hvitvin servert for kald, og den kan da oppleves som tynn og syrlig. Rødvin som serveres for varm vil oppleves som flat og daff i utrykket. Løft vinopplevelsen og nyt vinen slik den er ment ved å oppbevare den under optimale forhold!