Hermitage-serien

Alltid serveringsklar vin med moderne vinskap fra Hermitage.

Frittstående vinskap-modeller utstyrt med flyttbare trehyller og en displayhylle i bunnen av skapet. Serien er tilgjengelig i én eller to temperatursoner med kapasitet til 12 til 55 flasker.

Én temperatursone

Modellene med én temperatursone kan stilles fra 5-18 C, hvor temperaturen vil gjelde for hele skapet.

Tomt på lager

Hermitage NWC32SB-W

12 flasker
Én temperatursone
Frittstående
252x795x450

Tomt på lager

Hermitage NWC53SB-W vinskap

18 flasker
Én temperatursone
Frittstående
Mål: 345x830x480

Tomt på lager

Hermitage NWC76SB-W vinskap

27 flasker
Én temperatursone
Frittstående
Mål: 345x1110x480

NWC32SB

Pris 3990 kr

12 flasker / Én sone

NWC53SB

Pris 5490 kr

18 flasker / Én sone

NWC73SB

Pris 6490 kr

27 flasker / Én sone

To temperatursoner

Hermitage-modeller med to separerte soner som kan tilpasses induviduelt fra 5-18 C innenfor begge soner. Dette gjør det mulig å oppbevare for eksempel både rødvin og hvitvin i samme skap.

NWC53DB

Pris 5990 kr

12 flasker / To soner

NWC76DB

Pris 6990 kr

27 flasker / To soner

NWC150DB

Kun hos Elkjøp

55 flasker / To soner

Tomt på lager

Hermitage NWC53DB-W

18 flasker
To temperatursoner
Frittstående
Mål: 345x830x480

Tomt på lager

Hermitage NWC76DB-W

27 flasker
To temperatursoner
Frittstående
Mål: 345x1110x480

Tomt på lager

Hermitage NWC150DB-W

55 flasker
To temperatursoner
Frittstående
Mål (BxHxD): 510x1262x480

Visste du at..?
Hvitvinen er best ved 10-14 grader, og rødvinen som er tett på, fra 14-18 avhengig av stil og type. Svært ofte blir hvitvin servert for kald, og den kan da oppleves som tynn og syrlig. Rødvin som serveres for varm vil oppleves som flat og daff i utrykket. Løft vinopplevelsen og nyt vinen slik den er ment ved å oppbevare den under optimale forhold!
Visste du at..?
Hvitvinens serveringstemperatur er best ved 10-14 grader, og rødvinen er tett på, fra 14-18 avhengig av stil og type. Svært ofte blir hvitvin servert for kald, og den kan da oppleves som tynn og syrlig. Rødvin som serveres for varm vil oppleves som flat og daff i utrykket. Løft vinopplevelsen og nyt vinen slik den er ment ved å oppbevare den under optimale forhold!
Serverings tips