Vinotag applikasjonen  >  App-funksjoner

App-funksjoner

Lær mer om fordelene ved å bruke Vinotag til å organisere vinsamlingen.

Last ned applikasjonen gratis

Tilgjengelig i Appstore og Google play

Visualiser innholdet i vinskapet fra smarttelefonen din

Se en digital visning av vinskapet fra smarttelefonen din. Velg mellom en grafisk representasjon av skapet eller listevisning (vinliste). Vinskapets innhold og deres nøyaktige plassering er tilgjengelig og kan endres hvor og når som helst!

Spar tid på og lag et profesjonelt vinregister

Med Vinotag sine smarte og raske funksjoner er det mye tid å spare. Manuell utfylling av vinkort er tidkrevende, men med Vinotag vil det kun ta sekunder! Ta et bilde av etiketten gjennom applikasjonen, så vil Vinotag trekke ut all nyttig informasjon fra Vivino og lage et ferdig utfylt vinkort som kan tilpasses etter ønske.

Usikker på hvor flaskene bør plasseres? Vinotag kan hjelpe deg med å plassere flaskene ved hjelp av sin ESommelier®-funksjon. Denne assisterte plasseringsteknologien kan anbefale deg ideell plassering av flasken for hånd. Anbefalt plassering vises med et klistremerke i den digitale visningen av samlingen din, og alt du behøver å gjøre er å plassere vinen!

Se beholdning i sanntid

Står du på vinmonopolet og lurer på hva du har i vinskapet? Får du gjester og er usikker på hvilken vinflaske du bør åpne?

Vinotag er svært praktisk ved å gi tilgang vinbeholdningen gjennom applikasjonen, som gjør at du ikke lenger behøver å ha fysisk tilgang til vinsamlingen. Ha full oversikt med eksakt antall per vin til enhver tid og se deres nøyaktige plassering i vinskapet ditt.

Leter du etter en spesifikk flaske i den fysiske samlingen din? Velg «Vis i vinskap»-knappen, så viser applikasjonen hvor flasken du leter etter befinner seg.

Nyt vinene dine på topp!

Perfekt timing har aldri vært enklere! – Langtidslagring av vin er en kunst i seg selv og enkelte vintyper behøver flere år for å nå sitt fulle potensial. Dette gjør at du fort kan glemme flasker, med Vinotag kan du tilpasse minimum og maksimal lagringstid for å bli varslet når vinen når toppen.

Smak vinen til rett tid med full aroma – Vinotag sender deg påminnelse!

Fjernstyring av vinskap

Vinotag er også utstyrt med en fjernkontroll-funksjon, som er kompatibel med utvalgte modeller fra La Sommeliere. «Remote»-funksjonen lar deg justere temperatur, belysning, alarmer og parameterne til vinskapet ditt trådløst fra smartelefonen.

*Funksjonalitet kun kompatibel med La Sommeliere APOGEE-serie

Virtuell beholdning av vinskapet

Med Vinotag-applikasjonen vil du til enhver tid ha tilgang til en virtuell representasjon av ditt vinskap gjennom smarttelefonen. Få full oversikt og administrer beholdningen din hvor som helst. Den digitale versjonen av vinbiblioteket ditt hjelper deg også å søke og finne flasker umiddelbart.

  • Gjør det simpelt å holde et organisert vinregister!
  • Tilgang til vinskapets beholdning når og hvor som helst!
  • Lokaliser flasker raskt og enkelt!

Powered by VIVINO®

Vinotag er koblet opp mot verdens største vinbibliotek Vivino. Dette betyr at du ikke trenger å identifisere vinene dine manuelt, men heller ta ett raskt bilde av etiketten som vil gi tilgang til et forhåndsutfylt vinkort med all tilgjengelig info om vinen.

  • Ta bilde av flaskens etikett i appen
  • Motta ferdig utfylt vinkort på ett blunk
  • Lær mer om vinen i beholdningen

Motta anbefalt plassering med kunstig intelligens

ESommelier-funksjonen er en unik og patentert teknologi som hjelper deg med å plassere flaskene dine. Denne assisterte plasseringsteknologien anbefaler den beste tilgjengelige plasseringen for best mulig aldring basert på vinen.

Anbefalt plassering defineres i henhold til tilgjengelige plasser, aldringstiden og typen vin som skal plasseres.