Bedre vinopplevelser

Vin er et levende produkt som utvikler seg over tid. For best mulige forhold ved oppbevaring og lagring over tid er det mange faktorer som spiller inn.

Velger du et vinskap fra Temptech blir korrekt lagring av vin enkelt, og kan du forsikre deg at du lagrer vinen din på en best mulig måte.

Se fordelene  >

Enormt utvalg

Temptech tilbyr vinskap for alle mulige behov og plasseringer. Utforsk vårt store utvalg Temptech skap med modeller for innbygging, integrering under benk, frittstående plassering og integrering i høyskap.

Til utvalget  >

Skandinavisk design

Temptechs produkter designes og utvikles i Norden. Med vår lange erfaring og store fokus på kvalitet, kombinerer vi høykvalitets komponenter med toppmoderne skandinavisk design. Velger du et Temptech vinskap, velger du et produkt som er skapt for å vare.

5 års garanti

Våre kunder skal føle seg ekstra trygge på kvaliteten på våre vinskap. Derfor tilbyr vi en utvidet garanti på 5 år på utvalgte vinskapsserier.

Les mer  >

Discover the best of your wine

Temptech har blitt en del av Frio Group!

Temptech har i mange år vært i front i det nordiske vinskap-markedet. I 2022 styrket posisjonen seg ytterligere da vi slo oss sammen med det franske konsernet Frio Group. Sammen med brands som dominerer det europeiske markedet tilbyr vi nå et enda bredere sortiment fra vinskap-spesialister som LaSommeliere, Avintage og Climadiff.

Oslo serien

I den populære Oslo serien finner du vinskap av høyeste kvalitet. Ekte Skandinavisk design, spekket med eksklusive detaljer. Utviklet for en sømløs integrering under benk og i høyskap.

Til utvalget  >

Copenhagen serien

Lekre vinskap med spesialdesignede «label view» hyller som viser frem vinflaskene og etiketten på en elegant måte, noe som gir god synlighet og oversikt over vinsamlingen.

Til utvalget  >

Skagen serien

Vår splitter nye vinskapserie utviklet for integrering i kjøkken. Utvalget tilbyr alternative dørhøyder på 70 og 80 cm, som gjør at skapene integreres vakkert i de fleste moderne kjøkken. Den unike modellen SKX6070DKF lar deg velge kjøkkenramme etter eget ønske og er utstyrt med med “push-to-open” dør som vil skape en flott og sømløst utseende.

I tillegg til nytt design har serien klasseledende lavt energiforbruk og lydnivåer. Nye hyllesystemer gjør at flere av modellene også rommer champagneflasker i tillegg til alle andre standardflasker, slik at du ikke lenger er begr enset til flasker i Bordeaux-størrelse.

Til utvalget  >

Premium serien

Premium-serien består av vinskapmodeller for innbygging og er utviklet for enkel installasjon i kjøkken. Med standard kjøkkendimensjoner og ventilasjon i front, passer disse vinskapene perfekt for plassering under de aller fleste kjøkkenbenker. Velg mellom design i rustfritt stål, eller sort slimline front med flotte ståldetaljer.

Til utvalget  >

STHLM by Temptech

STHLM er en vinskapserie utviklet for integrering og frittstående plassering.. Skandinavisk design for det moderne kjøkken, tilgjengelig med sort glassfront eller front i rustfritt stål.

Til utvalget  >

SOMMELIER by Temptech

STHLM er en vinskapserie utviklet eksklusivt for Elon og kan kun kjøpes gjennom forhandleren. Serien tilbyr frittstående vinskap og integrerbare modeller for sømløs integrering i kjøkken. Skandinavisk design for det moderne kjøkken, tilgjengelig med sort glassfront eller i rustfritt stål.

Selges eksklusivt hos forhandler *

PRESTIGE by Temptech

Prestige er en vinskapserie utviklet eksklusivt for Power og kan kun kjøpes gjennom forhandleren. Serien har et elegant design med trehyller i bøk og stilig sort glassfront.

Selges eksklusivt hos forhandler *