Det å sette ord på aromaene og luktene til en vin kan være vanskelig, det gjelder også vinfeil. Med dette aromasettet fra Le Nez du Vin lærer du deg de vanligste feilaromaene i vin og gjør det enklere å detektere disse. Et uunnværlig hjelpemiddel for både profesjonelle og vinelskere.
Vinfeil-settet inneholder:
– 12 aroma som forteller om en vin er korket, oksidert eller reduktiv:
1 vegetal, 2 rotten apple, 3 vinegar, 4 glue, 5 soap, 6 sulphur, 7 rotten egg, 8 onion, 9 cauliflower, 10 horse, 11 mouldy-earthy, 12 cork.
– En bok (engelsk) om de største vinfeilene, og hva som forårsaker dem. Kan de bli kurerert eller luftes vekk?
Vinfeil-settet er et essensielt påbyggingssett for dette 54 aromasettet. Et hjelpsomt verktøy for profesjonelle (ønologer, sommelierer, vinprodusenter), samt amatører som ønsker å “take it to the next level”.
Hver aroma/duft er et resultat av nøye analyser for å fremskaffe den mest korrekte og nøyaktige aromaen.
Aromasettet leveres i en lekker og praktisk innpakning med engelsk forklaring, guidebøker og duftkort. Duftene er garantert til å holde i minimum 5 år.