Coravin lar deg skjenke all slags viner, i all slags mengde, uten å ta ut korken.

Skjenk en dråpe, et glass eller mer av favorittvinen din, og ta vare på resten av flasken til neste gang du får lyst på et glass vin.
Vinen som er igjen, oksiderer ikke og kan spares til neste uke, neste måned eller til og med neste år. Med Coravin er det siste glass alltid like fantastisk som det aller første.
Coravin har flere patenter og er det første og eneste systemet i verden som gir deg mulighet til å skjenke vin uten å fjerne korken.

Coravin Model Three og Model Six

Nyhet!
Kjøp
Nyhet!
Kjøp
Nyhet!
Kjøp
Nyhet!
Kjøp

Coravin tilbehør

Kjøp
Kjøp
Kjøp
Kjøp
Kjøp
Kjøp
Kjøp
Kjøp
Kjøp

Slik bruker du Coravin systemet

Sett Coravin vertikalt oppå flasken, og trykk nålen ned gjennom korken. Vipp flasken ca. 45 grader og trykk ned utløseren, så strømmer vinen gjennom tuten på Coravin. Trekk deretter nålen opp gjennom korken som forsegles naturlig, fjern Coravin og ta vare på vinflasken til neste gang du får lyst på et glass.

Coravin-systemet bruker ultraren argongass. Dette er den samme inaktive edelgassen som vinprodusenter bruker når de tapper vinen.

Det trenger ikke noe luft inn i flasken når man bruker Coravin. Vinen reagerer eller oksiderer derfor når man har brukt Coravin, men utvikler seg slik vinprodusenten opprinnelig har tenkt seg at nettopp denne vinen skal gjøre.

Drikk akkurat hva du vil, når du vil og i den mengden du vil. Og det uten at du må bekymre deg om å sløse med en eneste dråpe vin.

Coravin gjør at du alltid kan nyte favorittvinen din akkurat når du vil. Med Coravin er det ingen kompromisser, noe som åpner opp for en helt ny verden av vinopplevelser.

Kos deg med et enkelt glass vin for en avslappende avslutning på dagen. Og du trenger ikke å holde deg til det som nå først var åpnet. Dersom partneren din foretrekker en annen vin, det være seg rød, hvit eller rosé, kan dere begge nyte favorittvinen – ingen kompromisser.

Coravin fjerner risikoen for oksidering, noe som gir deg frihet og fleksibilitet til å nyte vinen på egne vilkår: Drikk hva du vil, når du vil og i den mengden vil, uten at du noen gang må bekymre deg om å sløse med en eneste dråpe vin.

Fordelene med Coravin

  • Liker du rødvin, mens partneren foretrekker hvitvin? Dere trenger ikke å velge.
    Coravin gjør at alle kan nyte den vinen de liker best.
  • Har du gjester og vil servere alle det de liker best, uten å måtte bekymre deg om å måtte tømme alle flaskene?
  • Har du lyst på ett glass vin for å avslutte dagen, men synes ikke at det er verdt det å åpne hele flasken?
  • Lag kjempegode vin- og matsammensetninger hjemme, og ta middagene til neste nivå.
  • Coravin er et fantastisk læringsverktøy. Med mulighet til å smake og sammenligne viner fra forskjellige regioner, sorter eller årganger på én gang hjelper det deg med å finne ut av smak og preferanser.