Nyhet! Glass fra tyske Eisch

Nå har vi fått inn de revolusjonerende vinglassene fra tyske Eisch på lager!

Eichs innovative SENSIS PLUS glass har gitt dem unik posisjon i glassmarkedet og skiller dem fra andre glassprodusenter.

Med den innovative glassserien SENSIS PLUSpresenterer Eisch en utvikling innen smaksopplevelse som har overbevistvinkjennere over hele verden som har gjort en smakssammenligning mellomulike typer vinglass. Med SENSIS PLUS viser vinen sinfulle kompleksitet og potensiale etter å ha vært i glasset i kun fåminutter. Vinen lufter seg selv i glasset, som om den har blittdekantert i forkant. SENSIS SPLUS hjelper til med å glede, smake og forstå viner uten at du trenger å være en vinekspert!

Vinen blir i et SENSIS PLUS glass mer harmonisk ogsammensatt med bedre balanse og større eleganse, og dens aromaer ogsmaker blir mer uttrykksfulle og sjenerøse. SENSIS PLUS-funksjonen finner du på Eischs glasserier Superior Sensis Plus, Sky Sensis Plus og Unity Sensis Plus.

Glassene til Eisch har blitt hyllet av vinkjennere og sommelierer verden over!

Om Eisch
Familien Eisch har jobbet med glass i over 300 år, og er kjent for sinekunstneriske og innovative produkter. I hjemlandet Tyskland er de detmest solgte glassmerket. Deres innovative SENSIS PLUS glass og «No Drop» dekantere har gitt Eischen unik posisjon i glassmarkedet og skiller dem fra andre produsenter.Eisch fortsetter å forske på nye og innovative teknikker innen glassverktil fordel for vinelskeren.

Se hele utvalget av Eisch her
Kjøp
Kjøp
Kjøp
Kjøp
Kjøp
Kjøp
Kjøp
Kjøp
Kjøp
Kjøp
Kjøp
Kjøp
Kjøp
Kjøp
Kjøp
Kjøp
Kjøp
Kjøp
Kjøp
Kjøp