Katalog

Antall soner
Antall flasker

Våre butikker

Våre butikker

Finn ditt nærmeste utsalgssted

Premium Sort Slimline 

Premium vinskap er en toppserie fra Temptech.

Premium vinskap er sammen med tyske dyre merker de eneste som har kompressor beregnet for vinskap. Premium serien har høy kvalitet og lekker design.

dørene er av gode materialer med stål eller slimline sort design.

Ønsker du vinskap for integrering i høyskap på kjøkken? eller å bygge vinskapet inn under benk så har Temptech Premium serien vinskap de fleste alternativer.

 

 

Kjøpe nytt vinskap? Temptech vinskap kommer i flere forskjellige utgaver. Temptech har over 1000 forhandlere i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island. Med de store Kjøkkenforhandlere, Elektroforhandlere og Storkjøkkenleverandører er det en grunn til at Temptech vinskap foretrekkes. Temptech har kjedeavtaler med de fleste store kjedene.. Se opp for vinskap som kan likne, men ikke har samme kvalitet som Temptech.

Temptech produserer egne vinskap. Temptech har landsomfattende service i Norge(Elesco), Sverige(Garant Gruppen) og Danmark(Dansk Totalservice).

Vinkjøleskap med thermoelektrisk kjøling bruker luften til å kjøle ned flaskene. Viktig at vinskapene har tilgang på frisk luft rundt skapet for best kjøling.

Vinskap med to temperaturinnstillinger, hvor det ikke er noe fysisk skille. Styring av varmen i toppen av skapet og kjøling i bunnen. Passer perfekt for å ha både drikkeklar hvitvin i bunnen av vinskapet og drikkeklar rødvin i toppen av vinskapet. På hyllene mellom har man lagringsvinen.

Vinskap med en og to soner med kompressorkjøling. Noen av modellen er laget for å kunne bygges inn under benk eller i høyskap på et kjøkken. Disse vinskapene har innvendig vifte som regulerer temperaturen hele tiden. Fysisk skille mellom sonenen i skapene som har to soner.

Viser 1 - 9 av 9 produkter
Viser 1 - 9 av 9 produkter

Recently Viewed

No products
Compare 0