Nye produkter

Våre butikker

Våre butikker

Finn ditt nærmeste utsalgssted

Vinskap 

Er du på utkikk etter vinskap? Da er Temptech merket du skal legge merke til. Temptech har vinskap i alle prisklasser. Modeller for lagring, frittstående, innbygging i benk på kjøkken eller innbygging i høyskapet på kjøkkenet.. det finnes utallige muligheter for et vinskap, Temptech dekker de fleste behov.

Viktig å huske når du skal kjøpe vinskap!

- har leverandøren 1 års garanti så er det en grunn til det. Norsk lov sier 2 års garanti 5 års reklamasjon.

- Landsdekkende serviceavtale. Temptech er dekket i Norge, Sverige, Danmark og Finland. 

- Kompressoren bør være spesiallaget for vinskap noe alle Temptech(Premium og Elegance) vinskap har.

 

Om valg av vinskap:

 

Når det gjelder vinskap kan det ofte føles som en liten jungel i forhold til hva man skal velge. Stor-liten-innbygging-frittstående-lyd-farge-lagring. De fleste produsenter tar hensyn til type Bordeaux flasker når de oppgir hvor mange vinflasker et vinskap får plass til.

Skal man først ha lavbudsjett vinskap bør man kikke på modeller som har themoelektrisk kjøling, disse ser lekre ut og holder stabil og god temperatur. Dette er type kun for kjøling og om man har de i boden bør det være over 12 grader temperatur. Thermoelektrisk kjøling er en rimelig måte å kjøle på, et par vifter som styrer temperaturen slik at man unngår vibrasjon. Skal man ha billig vinskap er det teknologien man bør se etter. På billige vinskap med kompressor kan det ofte gi mye lyd og vibrasjon som ikke er ideelt for laging og oppbevaring av vin.

Rimelige vinskap bør står frittstående da de bruker lufta rundt skapet til å kjøle ned. Passer perfekt hvis man skal ha det på benken, i stua eller i et rom når 2. pga vifter anbefales sjelden soverommet.

Prisen på et Thermoeletrisk vinskap til 6 flasker starter gjerne på ca. 1500,- i butikk. Og opp til 72 flasker som koster ca. 5500,-

 

Litt dyrere utgaver er det hvis man går for kompressor modell. Her er det viktig at vinskapet har kompressor laget for vinskap, disse er dyrere og finnes sjelden på billige kompressor vinskap. Kompressor for vinskap gir lavere tilnærmet ingen vibrasjon, gir også lavere lyd.

Disse starter på 7 flaskers modell til 5500 og opp til ca. 250 flasker som koster rundt 25.000,- her finnes det flere modeller om man ønsker å bygge inn i en kjøkken nisje under benken, eller full integrere i et høyskap. De fleste som samler eller har over middels interesse for vin velger gjerne modeller for 100+ flasker som både kan bygges inn og står frittstående. Større vinskap har ofte også varmefunksjon slik at de kan stå i en bod kjeller hvor det kan være ned mot 5 grader.

Har man en liten leilighet kan det være prikken over ien å integrere et vinskap på 15 cm bredde.

 

Sollys er det viktig at man unngår dersom man skal oppbevare vinen, det absolutt beste er fullisolert dør, selv om 99% velger glassdør.. det er da viktig at glassdøren er beskyttet og det anbefales ikke at vinskapene plasseres i direkte sollys.

 

Temperaturer er viktig for hvordan man ønsker å oppbevare, men også hvordan man vil drikke vinen. Oppbevaring av vin skal skje på jevn temperatur. Gjerne mellom 10-15 grader hvor 12 grader oppgis å være med ideelt. Lagres vinen på 18 grader vil den modnes fortere, men er det snakk om kortere perioder vil det være tilstrekkelig at den ligger med jevn temperatur.  Oppbevaring av vin på kjøkkenbenken er fy fy. En varm sommerdag kan temperaturen være 30 grader for så å falle til 15 grader på kvelden, da blir det fort eddiksmak. Rett temperatur er viktig for at vinen skal vise seg fra sin beste side. Server gjerne heller for kald enn for varm vin. Røde viner gjerne rundt 16-18 grader, hvite viner 5-8 grader. Serveringstemperatur vil man få god veiledning på hva man hører med de som jobber på vinmonopolet. I et vinskap kan man stille inn temperaturen på det man ønsker, er det et to sones vinskap kan man ha drikkekar hvitvin og drikkeklar rødvin i samme skap.

 

Vinkjeller er noe som også øker. Da får man skreddersydd løsning på mål, gjerne hensyntatt rommet, hvor mange flasker. Hvilke typer flasker som magnum, champagne, Bordeaux, Burgund flasker osv. Det finnes også mange veldig gode løsninger for selvbygg hvor man bygge litt selv og bruke litt ferdig løsninger.

 

Det blir mer og mer vanlig med vinskap. Samtidig som interessen for vin øker, begynner folk å bli bevist på den store forskjellen det er mellom riktig temperert vin og rom-temperatur.  Forskjellig vin smaker godt til forskjellig mat og anledning. Man kan derfor få gode tips av vinblogger, vinbøker, det er også veldig høy kompetanse på de som jobber på vinmonopolene og det aller fleste liker veldig godt å bli spurt.

 

Tenger du hjelp til å velge vinskap ring oss på +47 33367000

 

Temptech velges av Norges beste Restauranter, kjente vinsamlere, store vinimportører og alle som er glde i god vin. Uansett hva du velger, pass på at det er ekte Temptech vinskap.

 

Temptech vinskap er laget for det Nordiske markedet. Vinskapene selges  gjennom over 1000 forhandlere i Norden. Det bør være kvalitetstegn. Vær skeptisk til merker som kun selges gjennom en nettbutikk, selv om de flagger med Tysk, Italiensk eller Fransk merke. Temptech har service i hele Norden.

Selv om noen vinskap kan likne har de ikke samme gode kvalitet.

Nå distribueres Temptech vinskap til 13 land fra Norge. Det er på grunn av kvalitet og design.

 

Hvorfor kjøpe et vinskap?

Riktig oppbevaring av flaskene slik at de ikke blir dårlige. Vin skal ligge rolig og mørkt i jevn temperatur. Alle Temptech vinskap oppbevarer flaskene i jevn Temperatur, uv glass beskytter mot sollys.

Det er stor forskjell i smak på en riktig temperert vin fra et vinskap i forhold til en flaske som ligger på kjøkkenbenken eller i kjøleskapet. Riktig serveringstemperatur i forhold til forskjellige vintyper.

Hvite viner drikkes mellom 5-12 grader, kalde lette hvite viner. Mens mer fyldige hvitviner drikkes rundt 10 grader

Røde viner drikkes mellom 13-18 grader, . Spør gjerne om drikketemperatur på Vinmonopolet eller der du kjøper vin.  

 

Temperaturer i vinskap.

Det viktigste for vin er at den ligger i jevn temperatur. De fleste vinskap er vinkjøleskap, de dyere modellene har også varmefunksjon.

Thermoeletriske(Classic) vinskap holder mellom 12-18 grader, perfekt til oppbevaring og drikkeklare flasker. Thermoeletriske vinskap med to soner, har en ekstra motor for kjøling og holder 8-12 grader i hvitvinsdelen. Vinskapene må står frittstående da de bruker luften rundt skapet til å kjøle.

Kompressor skap(Premium og Grand) kan stilles mellom 5-18 grader. Perfekt for kald hvitvin, oppbevaring, eller temperert rødvin. Modellene med to soner har en sone 5-12 grader og en sone med 12-18 grader.  Innvendige vifter gjør at hele sonen holder det skapet er innstilt på.

Kompressorskap (Italy) med multifunksjon

Vinskap med to temperatur innstillinger. Det er ingen fysisk skille slik at det vil være de naturlig nivåene mellom gradene i forhold til hva man stiller inn på topp og bunn i skapet. Perfekt for kjøling, oppbevaring og drikkeklart i samme skap.

Hvor stor vinskap skal man velge?

Når man først får et vinskap er det enklere å oppbevare flere flasker, det lønner seg drfor å velge litt større skap enn man vanligvis har på kjøkkenbenken. Temptech har modeller fra 6 flasker og opp til ca 280 flasker. Ønsker man enda flere flasker kan de store skapene hengsles om og man får et vinbiblotek.

 

Hvis man ønsker å bygge vinskap inn i kjøkken?

Når man skal bygge et vinskap inn i et kjøkken er det enten at man bygger inn i et høyskap eller bygger inn under benk.

Integrere  under benk finnes det standard kjøkken mål med 15cm bredde, 30 cm bredde , 40 cm bredde(38cm) og 60 cm bredde, alle skapene har lufting i sokkelen. Det gjør monteringen meget enkel da det kun trengs en åpning under benken på et av disse målene.. Det fine med 15-30 og 60 cm skapene er at sokkene på vinskapet følger standard sokkel på kjøkkene 15cm.

Innbygging i høyskap trengs det lufting over og under skapet for luftgjennomstrømmin.

 

Design vinskap.

Ønsker du vinskap i god design? Temptech har mange foskjellige modeller.

Thermoelektriske vinskap(Classic) kommer med sort mirror glass, moderne og stilig utførelse.

Kompressor skapene Premium kommer med såldesign rundt dørene eller moderne slim line design som er mest sort med en liten sålramme rundt.

Kompressor skapene Grand kommer i sort og hvit utførelse uten håndtak hvor det er gripfunksjon. Dette er de dyreste skapene.

 

 • Alle vinskap
  Alle vinskap

  Er du på utkikk etter vinskap? Da er Temptech merket du skal legge merke til. Temptech har vinskap i alle prisklasser. Modeller for lagring, frittstående, innbygging i benk på kjøkken eller innbygging i høyskapet på kjøkkenet.. det finnes utallige muligheter for et vinskap, Temptech dekker de fleste behov.

  Tenger du hjelp til å velge vinskap ring oss på +47 33367000

   

 • Premium Stål
  Premium Stål

  Premium vinskap er en toppserie fra Temptech.

  Premium vinskap er sammen med tyske dyre merker de eneste som har kompressor beregnet for vinskap. Premium serien har høy kvalitet og lekker design.

  dørene er av gode materialer med stål eller slimline sort design.

  Ønsker du vinskap for integrering i høyskap på kjøkken? eller å bygge vinskapet inn under benk så har Temptech Premium serien vinskap de fleste alternativer.

  Kjøpe nytt vinskap? Temptech vinskap kommer i flere forskjellige utgaver. Temptech har over 1000 forhandlere i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island. Med de store Kjøkkenforhandlere, Elektroforhandlere og Storkjøkkenleverandører er det en grunn til at Temptech vinskap foretrekkes. Temptech har kjedeavtaler med de fleste store kjedene.. Se opp for vinskap som kan likne, men ikke har samme kvalitet som Temptech.

  Temptech produserer egne vinskap. Temptech har landsomfattende service i Norge(Elesco), Sverige(Garant Gruppen) og Danmark(Dansk Totalservice).

  Vinkjøleskap med thermoelektrisk kjøling bruker luften til å kjøle ned flaskene. Viktig at vinskapene har tilgang på frisk luft rundt skapet for best kjøling.

  Vinskap med to temperaturinnstillinger, hvor det ikke er noe fysisk skille. Styring av varmen i toppen av skapet og kjøling i bunnen. Passer perfekt for å ha både drikkeklar hvitvin i bunnen av vinskapet og drikkeklar rødvin i toppen av vinskapet. På hyllene mellom har man lagringsvinen.

  Vinskap med en og to soner med kompressorkjøling. Noen av modellen er laget for å kunne bygges inn under benk eller i høyskap på et kjøkken. Disse vinskapene har innvendig vifte som regulerer temperaturen hele tiden. Fysisk skille mellom sonenen i skapene som har to soner.

 • Premium Sort Slimline
  Premium Sort Slimline

  Premium vinskap er en toppserie fra Temptech.

  Premium vinskap er sammen med tyske dyre merker de eneste som har kompressor beregnet for vinskap. Premium serien har høy kvalitet og lekker design.

  dørene er av gode materialer med stål eller slimline sort design.

  Ønsker du vinskap for integrering i høyskap på kjøkken? eller å bygge vinskapet inn under benk så har Temptech Premium serien vinskap de fleste alternativer.

   

   

  Kjøpe nytt vinskap? Temptech vinskap kommer i flere forskjellige utgaver. Temptech har over 1000 forhandlere i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island. Med de store Kjøkkenforhandlere, Elektroforhandlere og Storkjøkkenleverandører er det en grunn til at Temptech vinskap foretrekkes. Temptech har kjedeavtaler med de fleste store kjedene.. Se opp for vinskap som kan likne, men ikke har samme kvalitet som Temptech.

  Temptech produserer egne vinskap. Temptech har landsomfattende service i Norge(Elesco), Sverige(Garant Gruppen) og Danmark(Dansk Totalservice).

  Vinkjøleskap med thermoelektrisk kjøling bruker luften til å kjøle ned flaskene. Viktig at vinskapene har tilgang på frisk luft rundt skapet for best kjøling.

  Vinskap med to temperaturinnstillinger, hvor det ikke er noe fysisk skille. Styring av varmen i toppen av skapet og kjøling i bunnen. Passer perfekt for å ha både drikkeklar hvitvin i bunnen av vinskapet og drikkeklar rødvin i toppen av vinskapet. På hyllene mellom har man lagringsvinen.

  Vinskap med en og to soner med kompressorkjøling. Noen av modellen er laget for å kunne bygges inn under benk eller i høyskap på et kjøkken. Disse vinskapene har innvendig vifte som regulerer temperaturen hele tiden. Fysisk skille mellom sonenen i skapene som har to soner.

 • Elegance
  Elegance

  Elegance viskap er Temptech sin nye toppserie på vinskap.

  lekre vinskap i ny og moderne design.

  kommer med stramme linjer hvor håndtak er skjult i siden og med touchpanel på døren.

  innvendig er det trehyller og valg mellom blått, og rødt led lys for innvendig interiør farger.

  Elegance vinskapene har kompressor som er spesielt laget for vinskap.

  ta vare på vinen din og nyt riktig temperert vin fra et bra og lekkert vinskap

  Temptech sine elegance vinskap et utviklet over mange år og er et vinskap du vil smile av.

 • Integrering i høyskap
  Integrering i høyskap

  Integrere vinskapet inn i et høyskap på kjøkken? Vinskap for innbygging i høyskap. Temptech vinskap som må bygges inn. lekker modell i ståldesign som passer perfekt sammen med kaffemaskin og andre innbyggings produkter. For å bygge inn vinskapet kreves det gjennomgående lufting fra under skapet til over skapet. vwc24ss skapet har en sone vwc41ds skapet kommer med to soner hvor de er adskilt med fysiske soner og kan stilles på 5 grader og 18 grader i samme skapet.

 • Trend
  Trend

  Trend vinskap fra Temptech.

  Et vinkjøleskap for å få lavere temperatur

  Trend vinskap er en serie med thermoelektriske vinskap fra kvalitetsprodusenten Temptech. Trend vinskap holder din vin perfekt temperert mellom 12-18 grader. modellene med to soner kan den laveste sonene kjøles til 8 grader. er du ute etter vinskap med lekkert utseende, god funksjonalitet og grei pris? da er det Trend vinskap du er på utkikk etter.

  Thermoelektriske vinskap bruker temperaturen rundt skapet for å kjøle ned, de er derfor ment for frittstående plassering.

  Hyllene er laget i krom som sammen med blått led lys gir et lekkert utseende.

  Antallet flasker er berenget for Bordeaux flasker. har man andre type kan oppgitt antall variere noe.

  Trend komme i størrelse 6 flasker til 72 flasker hvor to modeller på 18 og 32 flasker kommer i to soners modell.

  Er du glad i temperert vin, eller vil at vinen skal holde seg lengre er Trend vinskap et meget godt valg.  

  Thermoelektrisk kjølte vinskap for frittstående plassering. Vinskap som kjøles med Peltier element. denne typen vinskap krever at det er lufting rundt skapet. Fungerer som et vinkjøleskap slit at det vil alltid være noen grader under romtemperaturen, og maks 15-20 grader under romtemperaturen. Alle skapene kommer med stålhyller og UV filter i glassdørene. Glassdørene er i lekker mirror design og et svakt blått lys gir gjennskinn for konturene av flaskene.

 • Oslo vinskap for kjøkken
  Oslo vinskap for kjøkken

  Oslo vinskap er serien laget for elegant integrering i kjøkken. Oslo vinskapene kan kun handles hos kjøkkenbutikker.

  Oslo vinskap er laget med design og kvalitet som skal matche et kvalitetskjøkken, er du på utkikk etter vinskap som hever ditt kjøkken, er Oslo serien den du skal kikke på.

 • Copenhagen vinskap
  Copenhagen vinskap

  Vårt store Copenhagen vinskap har eksponering av vinflaskene,

  perfekt for restauranter og vinbarer, og vinentusiasten! Hver hylle

  kan trekkes helt ut, og det er plass til 6 vinflasker i hver hylle.

  Skapet har én temperatursoner som kan justeres fra 5-22 grader

  og kan benyttes for både rød- og hvitvin, samt champagne!

  Det er totalt plass til 143 flasker vin.

  Vinskapet har lås, innvendig LED-belysning, touchpanel for

  justering av temperatur og lys og optimal luftfuktighet.

  Dette er et vinskap av høy kvalitet!

  • Elegant fremvisning av vinflaskene

  • 143 flasker

  • 1 temperatursone (5-22°C)

  • Innvendig LED-belysning

  • Touchpanel for regulering av lys og temperatur

  • Kompressorkjøling

  • Lav vibrasjon

  • UV-beskyttet glassdør

  • Optimal luftfuktighet

Viser 1 - 1 av 1 produkt
Viser 1 - 1 av 1 produkt

Recently Viewed

No products
Compare 0